Ethno Catalonia 2021

Inscripcions

Uniu-vos-hi!

L’Ethno Catalonia 2021 se celebrarà del 23 de juliol a l’1 d’agost i les inscripcions estaran obertes de l’1 de març al 31 de maig!

UNIU-VOS A L’ORQUESTRA D’ESTIU de l’Ethno Catalonia 2021!

Tant si véns de Catalunya o d’Espanya com de l’altra punt del planeta, aquest any fem una crida a 40 músics d’entre 16 i 30 anys perquè s’uneixin a una experiència vital per a compartir música i actuar en festivals d’estiu de Barcelona! Llegiu més i inscriviu-vos!

Etnno, un programa internacional celebrat a 20 països

Començarem el nostre viatge musical de deu dies al campus musical situat al bonic poble de Banyoles (Catalunya, 30 minuts de Girona, 1h de Barcelona), al costat de l’Estany, on us podreu banyar.

Tallers diaris, assajos i activitats culturals

Durant els primers sis dies, els músics residents de l’Ethno Catalona se submergiran al món de la música folk, tradicional i de les músiques del món a través d’un aprenentatge compartit entre els participants i coordinat pels nostres líders artístics durant els assajos i actuacions diàries.

El nostre laboratori musical s’assentarà en l’indret més privilegiat de la regió per tal que el grup prepari el repertori de la gira. Tot tindrà lloc davant de l’Estany de Banyoles, on els participants s’allotjaran en un alberg reservat als participants de l’Ethno. A més de fer concerts i actuacions individuals o grupals, se celebraran altres activitats culturals en el marc del programa Ethno on els residents també podran participar.

Gira de concerts

Cap al final de la residència us embarcareu en una gira de concerts de tres dies per tot Catalunya. El moment més especial tindrà lloc durant el concert colofó de la gira que es realitzarà a la Plaça Major de Banyoles, on els residents podran posar punt final a la gran experiència Ethno amb una gran audiència local. Un gran moment!

Com inscriure’s?

Les inscripcions estaran disponibles des de l’1 de març. Un cop la sol·licitud d’inscripció ens arribi, els nostres líders artístics la revisaran i us farem saber si heu estat seleccionats.

Tingueu en compte que Ethno Catalonia és un programa sense ànim de lucre dedicat a oferir producció musical professional als músics que participen a la residència musical i a la gira. El preu per a participar als deu dies de l’Ethno Catalonia 2021 inclou:

Allotjament

Pensió completa amb diverses opcions d’àpats disponibles

Tallers musicals

Transport

Durant la gira de concerts i trajectes entre les activitats del programa

Backline

(segons la disponibilitat) i material tècnic

Activitats culturals

Entrades als concerts

Preu de l’entrada

Si us inscriviu de l’1 de març al 30 d’abril: 190€ per als ciutadans que no són de la UE i 240€ per als de la UE.

De l’1 al 31 de maig: 195€ no UE i 245 UE

*Almenys el 50% de la tarifa s’ha d’abonar durant el període d’inscripcions.

Esperem donar-vos la benvinguda i crear amb tots vosaltres una genial experiència musical, conèixer gent de diferents entorns culturals i fer amics!

Menú