Ethno Catalonia 2024

Inscripcions

Uniu-vos-hi!

L’Ethno Catalonia 2024 se celebrarà del 19 al 29 de juliol i les inscripcions estaran obertes des de l’1 de febrer per participants residents fora de la Unió Europea i des de l’1 de març per participants residents a Europa

UNIU-VOS A L’ORQUESTRA D’ESTIU de l’Ethno Catalonia 2024!

Tant si véns de Catalunya o d’Espanya com de l’altra punt del planeta, aquest any fem una crida a 30 músics d’entre 16 i 30 anys perquè s’uneixin a una experiència vital per a compartir música i actuar en festivals d’estiu de Barcelona! Llegiu més i inscriviu-vos!

Etnno, un programa internacional celebrat a 43 països

Començarem el nostre viatge musical de nou dies al campus musical situat al bonic poble de Banyoles (Catalunya, 30 minuts de Girona, 1h de Barcelona), al costat de l’Estany, on us podreu banyar.

Tallers diaris, assajos i activitats culturals

Durant els primers sis dies, els músics residents de l’Ethno Catalona se submergiran al món de la música folk, tradicional i de les músiques del món a través d’un aprenentatge compartit entre els participants i coordinat pels nostres mentors artístics durant els assajos i actuacions diàries.

El nostre laboratori musical s’assentarà en l’Escola Municipal de Mùsica de Banyoles, en ple centre històric de la ciutat, per tal que el grup prepari el repertori de la gira. A més de fer concerts i actuacions individuals o grupals, se celebraran altres activitats culturals en el marc del programa Ethno com el festival de concerts de bandes folk emergents a la Plaça Major.

Gira de concerts

Cap al final de la residència us embarcareu en una gira de tres concerts en diferents ciutats de Catalunya. El moment més especial tindrà lloc durant el concert colofó de la gira i del festival que es realitzarà al Auditori de Banyoles, on els residents podran posar punt final a la gran experiència Ethno amb l’actuació de l’EthnoOrchestra d’avant  de l’audiència local de Banyoles. Un gran moment!

Com inscriure’s?

Les inscripcions estaran disponibles des de l’1 de febrer per participants residents fora de la Unió Europea, i des de l’1 de març per participants residents a europa. Un cop la sol·licitud d’inscripció ens arribi, els nostres líders artístics la revisaran i us farem saber si heu estat seleccionats.

Tingueu en compte que Ethno Catalonia és un programa sense ànim de lucre dedicat a oferir formació i producció musical professional als músics que participen a la residència musical i a la gira. El preu per a participar als deu dies de l’Ethno Catalonia 2024 inclou:

Allotjament

Pensió completa amb diverses opcions d’àpats disponibles

Tallers musicals

Transport

Durant la gira de concerts i trajectes entre les activitats del programa

Backline

(segons la disponibilitat) i material tècnic

Activitats culturals

Entrades als concerts

Preu de l’entrada

Pels participants amb residència a països europeus: 280€

Pels participants amb residència fora de Europa: 220€

*Almenys el 50% de la tarifa s’ha d’abonar durant el període d’inscripcions.

Esperem donar-vos la benvinguda i crear amb tots vosaltres una genial experiència musical, conèixer gent de diferents entorns culturals i fer amics!

Menú