Ethno Catalonia 2024

Festival folk internacional

Del 21 al 28 de juliol de 2024

Programa d’activitats

El campus i festival folk Ethno Catalonia 2024 és un projecte únic per les seves característiques. En total seran vuit els dies de concerts i activitats, que s’estendran del 22 al 28 de juliol.

Ethno Catalonia és també un aparador dels altres projectes de folk residents a Catalunya, obrint la seva programació a bandes emergents dins del panorama catalá de les mùsiques tradicionals i world music. A més, s’hi ha de sumar els concerts individuals dels participants a la residència artìstica, així com altres actuacions fruit de la colaboració amb altres projectes de folk i música tradicional com el concurs Sons de la Mediterrànea.

El colofó final el posarà l’Ethno Orchestra, que aplega tots els joves músics participants i oferirà una minigira que posarà punt final a la residència artística amb tres concerts a diferents indrets de Catalunya. L’Ethno Orchestra és el resultat de l’intens treball que els joves músics folk d’arreu del món realitzen durant els deu dies del campus. Junts interpreten un repertori absolutament únic amb cançons i temes tradicionals dels diferents països representats, arranjats per l’ocasió pels líders musicals.

És per això que cada gira de l’Ethno Orchestra és totalment singular i irrepetible: cada any són diferents els músics que hi participen, els instruments que hi sonen i les cançons i tradicions musicals que s’hi interpreten.

A l’Ethno Catalonia 2024 viurem set dies d’activitats i concerts gratuïts en diferents espais emblemàtics de Banyoles, com la Plaça Major o l’Auditori del Ateneu.

Podreu participar al festival de concerts oberts al públic que se celebraran cada vespre per a tot el públic de Banyoles de manera gratuïta

Subscriviu-vos al nostre butlletí per a rebre puntualment tota la informació sobre l’Ethno Catalonia.


Menú