Ethno Catalonia 2021

Allotjament

On us estareu i on actuareu durant l’Ethno Catalonia 2021?

Passareu els primers dies de la residència a Banyoles, capital del Pla de l’Estany, ciutat situada a mig camí de la Costa Brava i dels Pirineus amb l’Estany com a principal signe d’identitat. El rastre de la història pels seus carrers i places i les possibilitats de gaudir practicant diversos esports són altres dels principals atractius d’una ciutat que gaudeix d’una intensa vida cultural, la qual podreu conèixer durant el festival Ethno on us podreu unir. Tant des del barri vell de Banyoles, amb la seva animada Plaça Major, com des de l’idíl·lic Estany, tindreu oportunitat de prendre part en jam sessions, concerts individuals o en grup, així com tallers i altres activitats de lleure. Cada vespre us regalarà una experiència!

Lloc

Els líders artístics de l’Ethno conduiran els tallers i assajos diaris a l’Alberg de l’Estany, situat a l’Estany de Banyoles, just al costat de les instal·lacions del Club Natació Banyoles. L’alberg té un gran jardí exterior on podrem passar grans estones assajant i compartint moments amb els companys.

A l’Alberg de l’Estany és on hi situarem el laboratori musical on els músics residents se submergiran per tal de preparar el repertori de l’Orquestra Ethno que realitzarà la Gira Ethno durant tot el país en els dies finals de l’Ethno Catalonia. Els participants de l’Ethno també protagonitzaran concerts individuals o en grup ja sigui a l’Estany o bé en un escenari que se situarà a la Plaça Major de Banyoles, on també s’hi celebraran els concerts del festival.

Allotjament

Els participants s’allotjaran al mateix Alberg de Banyoles amb tots els àpats inclosos. Com que està situat al costat de l’Estany de Banyoles, podreu gaudir de la gran riquesa natural i paisatgística de la zona i de tots els miradors i estanyols propers.

Les habitacions de l’alberg tenen de 2 a 8 places. La majoria disposen de bany propi i un balcó amb vistes a l’Estany. L’alberg té un menjador, un gran jardí exterior, gimnàs i servei de lloguer de bicicletes. A 300 metres de distància hi ha una biblioteca, i des del mateix alberg surt un passeig amb carril bici que fa la volta completa a l’Estany.

Localització i transports públics

Banyoles és una ciutat de 20.000 habitants situada al Pla de l’Estany, al nord-est de Catalunya, a 22 quilòmetres de Girona, 120 de Barcelona i 90 de Perpinyà. Hi ha bones connexions per carretera amb França i Barcelona, així com amb Girona, i l’estació de tren de Girona disposa de connexions d’alta velocitat i també locals. També hi ha un servei d’autocar que diàriament connecta Banyoles amb Girona i també un servei directe que connecta Banyoles amb el centre de Barcelona (1h 20 m).

Serveis de la Gira

Durant la Gira Ethno, tots els àpats i l’allotjament estaran coberts.

Inscripcions

Us podeu inscriure omplint aquest formulari

Per dubtes i información podeu escriure a ethno@joventutsmusicals.cat i us respondrem el més aviat possible!

Menú