Ethno Catalonia 2023

Allotjament

On us estareu i on actuareu durant l’Ethno Catalonia 2023?

Passareu els primers dies de la residència a Banyoles, capital del Pla de l’Estany, ciutat situada a mig camí de la Costa Brava i dels Pirineus amb l’Estany com a principal signe d’identitat. El rastre de la història pels seus carrers i places i les possibilitats de gaudir practicant diversos esports són altres dels principals atractius d’una ciutat que gaudeix d’una intensa vida cultural, la qual podreu conèixer durant el festival Ethno on us podreu unir.

Tant des del barri vell de Banyoles, amb la seva animada Plaça Major, com des de l’idíl·lic Estany, tindreu oportunitat de prendre part en jams, concerts de petit format, així com tallers i altres activitats de lleure com per exemple els concerts de bandes emergents programats cada vespre a la plaça.

Lloc

L’equip de quatre mentors artístics de l’Ethno conduiran els tallers i assajos diaris a l’Escola Municipal de Mùsica, situada al Barri Vell de Banyoles, en plena Plaça Major, centre de la activitat cultural de la ciutat.

És allà on hi situarem el laboratori musical on els músics residents se submergiran per tal de preparar el repertori de l’Orquestra Ethno que realitzarà la seva gira a tres diferents escenaris de Catalunya durant els dies finals de l’Ethno Catalonia. Els participants de l’Ethno també protagonitzaran concerts individuals o en petit format a un dels escenaris on s’hi celebraran els concerts del festival.

Allotjament

Els participants s’allotjaran al mateix Barri Vell de Banyoles amb tots els àpats inclosos. Com que està l’alberg està situat entre el centre històric i l’Estany de Banyoles, també podreu gaudir de la gran riquesa natural i paisatgística de la zona i de tots els miradors i estanyols propers.

Les habitacions de l’alberg tenen entre 4 i 6 places. L’alberg té menjador i cuina propia pels esmorzars, i una gran terraça exterior. Els dinars i sopars seran servits al restaurant La Porta del Mòn, un projecte d’economia social i cooperativa, també situat al Barri Vell i dirigit per dones de diferents orígens que ens faran viatjar amb la diversitat de la seva cuina.

Localització i transports públics

Banyoles és una ciutat de 20.000 habitants situada al Pla de l’Estany, al nord-est de Catalunya, a 22 quilòmetres de Girona, 120 de Barcelona i 90 de Perpinyà. Hi ha bones connexions per carretera amb França i Barcelona, així com amb Girona, i l’estació de tren de Girona disposa de connexions d’alta velocitat i també locals. També hi ha un servei d’autocar que diàriament connecta Banyoles amb Girona i també un servei directe que connecta Banyoles amb el centre de Barcelona (1h 20 m).

Serveis de la Gira

Durant la Gira Ethno, tots els àpats estaran coberts.

Inscripcions

Us podeu inscriure omplint aquest formulari

Per dubtes i información podeu escriure a catalonia@ethno.world i us respondrem el més aviat possible!

Menú