Ethno Catalonia 2022

Residència, gira i festival folk internacional

Del 24 de juliol a l’1 d’agost de 2022

Benvinguts a Ethno Catalonia!

Ethno Catalonia és una residència i festival folk internacional per a músics (professionals o aficionats) de tot el planeta amb passió per la música folk, tradicional i les músiques del món i que vulguin col·laborar, assajar i actuar en una gira de concerts.

Ethno Catalonia començarà el seu viatge musical de nou dies a un campus situat a la ciutat de Banyoles (Pla de l’Estany), al costat de l’Estany. Durant els cinc primers dies els participants se submergiran al món de la música folk i tradicional a través d’un aprenentatge col·laboratiu, d’igual a igual, entre residents,  a més de participar en activitats locals de música i lleure.

El nostre equip de mentors artístics professionals s’encarregaran de conduir els tallers i assajos diaris amb el grup per tal de preparar el repertori final de la gira. Tot plegat tindrà lloc en un entorn únic, just davant de l’Estany de Banyoles, on s’allotjaran els participants.

A més, els músics residents tindran l’oportunitat d’actuar al festival de concerts que se celebrarà a la ciutat abans d’emprendre la gira final de dos concerts com EthnoOrchestra.

Uniu-vos a l’Ethno tant si sou un músic professional com un cantant o músic aficionat i teniu entre 16 i 30 anys, vingueu de Catalunya o de qualsevol lloc del món! L’Ethno es basa en mostrar al món la màgia d’unir tradicions musicals de diferents cultures per tal de compartir inquietuds i forjar una experiència música única!

Ethno Catalonia forma part d’una gran família global i d’una activa xarxa de músics, l’Ethno World, programa actualment present a més d’una trentena de països d’arreu del món i creat l’any 1990 per Jeunesses Musicales International (JMI). Ethno és un punt de trobada de primer ordre per als joves músics de tot el planeta que es troben per actuar, aprendre música de manera presencial, col·laborar i compartir experiències, cultura i amistat. El diàleg, la tolerància i la comprensió són valors essencials no només a l’Ethno World, sinó a totes les relacions que es basteixen amb les comunitats locals.

L’Ethno Catalonia 2022 se celebrarà del 24 de juliol a l’1 d’agost. El període d’inscripcions estarà obert de l‘1 de març al 31 de maig.

Esperem veure-us ben aviat!

Inscripcions

De l’1 de març al 31 de maig

Ethno Catalonia 2022

Del 24 de juliol a l’1 d’agost

A l’Ethno Catalonia 2022 aprendrem, compartirem i tocarem música tradicional, folk i del món en un gran ambient multicultural que ens permetrà viure una experiencia personal i musical única.

Diumenge, 24 de juliol
ARRIBADA

Dilluns, 25 de juliol
TALLERS

Dimarts 26 de juliol / 21 h / Set cafè
CONCERTS INDIVIDUALS

Dimecres 27 de juliol / 21 h / Església del Monestir
MAR GRIMALT

Dijous 28 de juliol / 21.30 h / Plaça Major
ALAN CHEHAB QUARTET

Divendres 29 de juliol / 21 h / Plaça Major
AIGUA

Dissabte 30 de juliol / 21 h / Plaça Major
LA TROUPE

Dissabte 30 de juliol / 21 h / Les Faixes (Moià)
ETHNO ORCHESTRA (Entrades)

Diumenge 31 de juliol / 21 h / Auditori de l’Ateneu
ETHNO ORCHESTRA

Dilluns, 1 d’agost
SORTIDA

A més, cada dia podreu participar al festival de concerts oberts al públic que se celebraran cada vespre per a tot el públic de Banyoles de manera gratuïta.

Subscriviu-vos al nostre butlletí per a rebre puntualment tota la informació sobre l’Ethno Catalonia.


Menú