Ethno Catalonia 2023

Residència, gira i festival folk internacional

Del 22 de juliol a l’31 de juliol de 2023

Benvinguts a Ethno Catalonia!

Ethno Catalonia és una residència i festival folk internacional per a músics (professionals o aficionats) de tot el planeta amb passió per la música folk, tradicional i les músiques del món i que vulguin col·laborar, assajar i actuar en una gira de concerts.

Al costat de la residència internacional, Ethno Catalonia és també un Festival de músiques tradicionals, folk i músiques del món, amb una oferta d’una setmana de concerts oberts i gratuïts a la plaça Major de Banyoles.

Ethno Catalonia començarà el seu viatge musical de deu dies a un campus situat a la ciutat de Banyoles (Pla de l’Estany), en ple centre històric de la ciutat. Durant els cinc primers dies els participants se submergiran al món de la música folk i tradicional a través d’un aprenentatge col·laboratiu, d’igual a igual, entre residents,  a més de participar en activitats locals de música i lleure.

El nostre equip de mentors artístics professionals s’encarregaran de conduir els tallers i assajos diaris amb el grup per tal de preparar el repertori final de la orquestra en la seva gira final de concerts a tres localitats de Catalunya.

A més, els músics residents tindran l’oportunitat de tocar al festival en actuacions de petit format abans d’emprendre la gira final de tres concerts com EthnoOrchestra.

Uniu-vos a l’Ethno tant si sou un músic professional com un cantant o músic aficionat i teniu entre 16 i 30 anys, vingueu de Catalunya o de qualsevol lloc del món! L’Ethno es basa en mostrar al món la màgia d’unir tradicions musicals de diferents cultures per tal de compartir inquietuds i forjar una experiència música única!

Ethno Catalonia forma part d’una gran família global i d’una activa xarxa de músics, l’Ethno World, programa actualment present a més d’una trentena de països d’arreu del món i creat l’any 1990 per Jeunesses Musicales International (JMI). Ethno és un punt de trobada de primer ordre per als joves músics de tot el planeta que es troben per actuar, aprendre música de manera presencial, col·laborar i compartir experiències, cultura i amistat. El diàleg, la tolerància i la comprensió són valors essencials no només a l’Ethno World, sinó a totes les relacions que es basteixen amb les comunitats locals.

L’Ethno Catalonia 2023 se celebrarà del 22 al 31 de juliol. El període d’inscripcions estarà obert de l‘1 de març al 31 de maig.

Esperem veure-us ben aviat!

Inscripcions

De l’1 de març al 31 de maig

Ethno Catalonia 2023

Del 22 al 31 de juliol

A l’Ethno Catalonia 2023 aprendrem, compartirem i tocarem música tradicional, folk i del món en un gran ambient multicultural que ens permetrà viure una experiencia personal i musical única.

Dissabte, 22 de juliol
Arribada residents

Diumenge, 23 de juliol
Tallers residència

Dilluns 24 de juliol
Ethno Festival + Tallers residència

Dimarts 25 juliol
EthnoFestival + Tallers residència

Dimecres 26 de juliol
EthnoFestival + Tallers residència

Dijous 27 de juliol
Festival Ethno + Assaig General

Divendres 28 de juliol
Festival Ethno + Ethno Tour

Dissabte 29 de juliol
Ethno Festival + Ethno Tour

Diumenge 30 de juliol
Ethno Festival / Ethno Tour

CONCERT FINAL

Dilluns 31  de juliol
Comiat i sortida residents

A més, cada dia podreu participar al festival de concerts oberts al públic que se celebraran cada vespre per a tot el públic de Banyoles de manera gratuïta.

Subscriviu-vos al nostre butlletí per a rebre puntualment tota la informació sobre l’Ethno Catalonia.


Menú